Skönhetsklinik

På Södra Hamngatan 59 hittar du estetikklinken med expertise på Botox och Filler. Vi är en klinik som erbjuder det mesta inom fillers och botox. Hos oss verkar legitimeradebehandlare som behandlar områden inom botox, fillers, microtoxin och bodysculpting. Vårabehandlare ärhandplockade för deras expertis och moderna synsätt på behandlingar inom skönhet.Gençleşmenin sırrı: Ameliyatsız iple yüz germe - Yaşam - Manşet Türkiye
Vår skönhetsklinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom Botox Göteborg med ett utbud som matchar marknadspriser likt skönhetskliniker Stockholm och i andra städer.
Vi har som mål att du ska vara nöjd med ditt besök och debehandlingar som du gör hos oss. Vi strävar mot att bli ett toppval för dig som vill välja en estetikklinik i Göteborg med fokus på skönhet och bodysculpting.

Göta klinik
Om du söker på ”skönhetskliniker Göteborg” får du upp en mängd olika estetikkliniker inom Göteborg som har erbjudande fillers Göteborg, utan att vara en legitimerad klinik. På vår skönhetsklinik finns legitimerad personal som behandlar dina önskemål i linje med att ge dig de bästa fillers i Göteborg.
I vår fillerbehandling använder våra behandlare Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt på det området som du vill behandla. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Förutom lätt irritation direkt efter en filler behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillers.
På vår klinik har vi som mål att våra legitimerade personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss på Södra Hamngatan 59 i Göteborg har vi fillers erbjudande på vår klinik inom de flesta områden och behandlar allt inom fillers kindben, fillers haka, fillers näsa för att nämna några exempel. Vi vill alltid kunna ge dig de bästa fillers Göteborg stads skönhetskliniker har att erbjuda.

Botoxpriser
Botox varierar i pris. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox är det olika priser.
Exempelvis om du vill behandla botox kråksparkar, botoxargrynka eller botoxkämuskler för att nämna ett par av områdena som gåratt behandla https://gotaklinik.se.
Svar på hur mycket det kommer att kosta ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan behandlingen. Där går ni tillsammans igenom vilket område du önskar göra behandling med botox, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången medbotoxbehandling. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin synpå vilken botoxbehandling som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.

Botox injektion – Procedur?
Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din behandling med botox. Därefter har du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att förklara proceduren, kostnad och för att besvara möjliga frågor. Även om det är din första behandling eller om du har gjort behandling med botox förut, så vill vi att du är trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sitt utlåtande om din behandling.
Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdetsstorlek som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox före och efter
En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox? Det slutgiltiga resutlatetskiljers sig från person till person beroende på hur mottaglig din hud och kropp är mot botoxinjektionen. {För att se full effekt av din behandling med botox, så kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botoxbehandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och blir mer stärkt mer för varje behandling som du gör. Med regelbundna injektioneravbotox, så stärker du ditt behandlade område och får en injektion som håller och som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*