Jeapie.com

Det bästa vi vet är teknik och allt som är tekniskt uppbyggt. Vi berättar om allt som har med teknik och tekniska produkter och vi håller oss alltid uppdaterade med de senaste trenderna inom teknik. Även om det finns mycket att hitta på internet om enstaka produkter, har vi hos oss Bästa möjliga uppgifter om allt som har med teknik att göra för att du inte ska behöva leta runt på diverse andra sidor online.Allt fler innovationer för miljön – här är den senaste tekniken -  IT-Hållbarhet

Vi tar dig igenom den tekniska djungeln, som när du exempelvis ska använda rösten, istället för att använda mus, tangentbord eller en touch skärm. Jeapie.com förklarar hur röstassistenter kan få uppgifter eller hur sökoptimering går till. Du får veta allting som vi vet. Efter du fått veta det mesta får du också veta vilka resultat våra tester visar för de behov du kan ha. Eftersom vi utför tester regelbundet håller vi våra inlägg ständigt ”Up To Date”.

Allt inom teknik

Jeapie.com ger dig allt det senaste om nya produkter inom teknik som exempelvis Google Home. Teknik som har blivit allt mer vanligt på senaste tiden är användandet av röstassistenter och som det är sagt inom teknikvärlden att det är ett beteende som kommer att bli allt mer vanligt längrefram https://jeapie.com/.

MedChromecast har du möjlighet att kunna se bilder från surfplatta till TV-skärm. Den omtalade Chromecast är en liten enhet som du ansluter till en TV via ett HDMI-uttag. En dator, smartphone eller surfplatta kan användas för att styra din Chromecast. Därför kan det som visas på skärmen på en dator, telefon eller tablet överföras till TV-skärmen och på så vis strömma över innehållet. När du använder din Chromecast, så laddas det automatiskt ner information från källor som är till för Chromecast, som skickas direkt till GoogleChromecast och som kommer att sköta allinformation och dataöverföring på enheten som den används på. GoogleCast fungerar heltenkelt som en komplett mottagare.

Den styr inte sig själv och har ingen direkt möjlighet att exempelvis installera program och liknande. Du styr din Chromecast utefter vad som ska spelas upp på skärmen från en annan enhet och väljer vilken GoogleCast som du vill strömma från. Internet får Google Chromecast via Wi-Fi, vilket måste vara tillgängligt för att förbindelsen skall fungera helt. Förutom din Chromecast, så måste din mobiltelefon, surfplatta eller laptop vara ansluten till samma nätverk som det Wi-Fi din GoogleCast är. Vilket med största säkerhet kommer att vara hemma, där det oftastär samma nätverk.

Att installera din GoogleChromecast är enkel process. Anslut din Chromecast till en HDMI-port på din TV och strömma till den. Enklast att göra det är genom att ansluta USB-kabeln som medföljer i USB-porten på TV:n eller genom att ansluta nätadaptern till ett eluttag. Tänkpå att Chromecast Ultra bara kan användas med ett eluttag. När du har installerat klart, är nästa steg att ladda ner Google Homeappen till din mobiltelefon.

Med din Google HomeAssistant-högtalare använder du röstkontroll för att strömma. Först använder du Google Homeappen för att spela från strömningstjänsten och sedan ber du din Google HomeAssistant att visa vad du vill se. När du är klar med det så använder du din mobiltelefon eller surfplatta som en fjärrkontroll och du kan pausa eller ändra oavsett var du är någonstans med täckning med röstkontroll.

I de flesta fall behöver du inte vara orolig över vad du kan spela eller inte via Google Home. Appar som exempelvis HBO, Youtube, playtjänster och liknande stöder detta och tar hand om allt automatiskt. Med Google Home Assistant kan du se en komplett lista över vilka program som du kan använda till via GoogleHomeAssistant. Det gäller även för material som finns på din laptop eller surfplatta.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*